Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Helaas geen geschenken beschikbaar in de betreffende prijscategorie.

Ontdek de wijngeschenken online


Bent u opzoek naar een stijlvol en persoonlijk cadeau? Geef dan eens een wijncadeau!

Verras iemand met een heerlijke wijn


Bij Kerstpakketstunter bestelt u eenvoudig een mooie fles wijn, port of champagne! Ze zijn stuk voor stuk mooi en feestelijk ingepakt in een luxe koker of wijnkist. Ieder cadeau kan voorzien worden van een kaartje of een persoonlijke brief, wat een wijncadeau extra speciaal maakt!

Welke wijn kies je?


In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod wijnen in verschillende prijsklassen. De prijzen lopen uiteen van €6,85 per stuk tot wel €74,25 per stuk! Wij hebben voor u de mooiste dranken geselecteerd zodat een wijncadeau kiezen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.
Wanneer u weet welke wijn de ontvanger graag drinkt, is de keuze natuurlijk zo gemaakt. Wanneer u dit niet weet, adviseren wij u graag!

Wijn en eten


Een lekkere wijn voor bij het eten. Klinkt goed, maar welke wijn kiest u dan? Wij hebben voor u een gemakkelijk overzicht gemaakt waarmee een heerlijke combinatie zo gekozen is! Wanneer u een wijn bij het eten wilt kiezen, kunt u het beste kiezen uit onderstaande drie categoriën:

1, Een neutrale wijn: Deze wijn sluit goed aan bij het eten en zal niet overheersen. Een voorbeeld is de droge champagne.
2, Een wijn met aanvullende smaak: Deze wijn ligt qua smaak in het verlengde van de smaak van het eten. Een voorbeeld is wanneer je een botersaus eet, drink je hierbij een volle Chardonnay. Bij smaken zijn namelijk vol.
3, Een wijn met tegengestelde smaak: Deze wijnen passen bij gerechten met een uitgesproken smaak. Een voorbeeld is wanneer je een kruidige worst eet met een frisse en fruitige wijn zoals de Beaujolais.

Veel varianten


Natuurlijk is het niet gemakkelijk om alle wijnen in te delen in dit schema. Mocht u het moeilijk vinden om een wijn te kiezen, staat het team van Kerstpakkettenstunter natuurlijk voor u klaar!