Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Helaas geen geschenken beschikbaar in de betreffende prijscategorie.

Geef een foto op canvas kado


Een foto zegt meer dan 1000 woorden, een enorme foto op canvas zegt dus heel veel! Bestel voor uw personeel cadeaubonnen voor een foto op canvas en laat uw personeel zelf bepalen welke foto erop mag komen. Hierdoor krijgt u eigenlijk een heel persoonlijk cadeau, door het geven van een cadeaubon!

Herinneringen op linnen


Hoe leuk is het als i uw favoriete en meest geliefde herinneringen in de woonkamer op kunt hangen? Met de cadeaubonnen voor een foto op canvas is dit mogelijk! Jullie eerste kus vastgelegd op foto, een mooie vakantiefoto in de tropisch land of een van de eerste kiekjes van jullie prachtige baby, het kan allemaal! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een sfeerfoto op de canvas te plaatsen. U kunt dan een mooie afbeelding zoeken op het internet en deze voor uw canvas kiezen. Houdt dan bijvoorbeeld rekening met de kleuren en stijl van de inrichting van de kamer waarin de foto op canvas komt te hangen.

Top kwaliteit


Onze canvassen bestaan uit 100% katoen. Er wordt geprint met de nieuwste printtechnieken en de inkten die gebruikt worden, zijn UV bestendig en zullen daardoor niet verkleuren in de zon. De doeken worden tijdens het verzendproces voorzien van een beschermende folie en vervolgens in een stevige kartonnen verzendverpakking verpakt. We kunnen beschadiging helaas nooit helemaal tegengaan, maar op deze manier wordt dit tot een minimum beperkt.

Eisen van de foto


De foto's die gebruikt kunnen worden voor de foto op canvas moeten een bepaalde grootte hebben. Deze moet minimaal 250 KB zijn, maar hoe groter de foto, hoe scherper het resultaat is. Wanneer u niet zeker weet of uw foto groot genoeg is, mag u de foto altijd opsturen. Dan kijken wij of de foto geschikt is!

Maak het cadeau speciaal


Natuurlijk heeft u al een prachtig gepersonaliseerd cadeau wanneer er een zelf gekozen foto op uw canvas doek staat. Wilt u nog leuker maken? Voeg er dan bijvoorbeeld nog een kaartje met tekst bijvoegen. Er wordt dan een mooi kaartje bijgevoegd!