Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Helaas geen geschenken beschikbaar in de betreffende prijscategorie.

Wellness pakketten


Even heerlijk tot rust komen thuis is waar iedereen wel af en toe behoefte aan heeft na een drukke dag op het werk. Daarom is een leuk gevuld wellness pakket ook geen overbodige luxe om cadeau te doen. De wellness pakketten bestaan vaak uit een aantal shampoos, bodylotion en toilettasje waarbij de andere toegevoegde producten afhankelijk zijn van het pakket dat gekozen wordt.

Voor hem en haar


Een wellness pakket kan niet voor iedereen hetzelfde zijn omdat de geuren van de shampoos of bodylotion vaak afgestemd zijn op de man of vrouw. Hierop is dan natuurlijk ook ingespeeld en is er genoeg keuze voor hem en ook voor haar. Voor de mannen vindt u vaak blauw getinte wellness pakketten met heerlijke geuren en soms nog een andere stoere toevoeging. Voor de vrouwen zijn de meeste pakketten roze gekleurd en zijn de geuren van de shampoos zacht en zoet en in sommige wellness pakketten is er zelfs nog een overheerlijke chocoladereep bijgevoegd om nog meer van het rustmoment te kunnen genieten.

Scherp geprijsd


Wellness hoeft niet duur te zijn want wie de juiste spulletjes in huis haalt kan zo een wellness dagje thuis beleven. Een wellness pakket via Kerstpakketstunter.nl kan binnen het lage budget liggen maar heeft ook een leuk aanbod in de hogere budgetten. Bepaal dus zelf wat de uitgaven worden en blijf daardoor altijd binnen uw budget. De prijzen lopen tussen de €22,50 tot €55,50 dus neem snel eens een kijkje in het leuke en brede aanbod op Kerstpakketstunter.nl.

Ga voor wat anders


Bij een kerstpakket wordt er al snel gedacht aan de goed gevulde pakketten met allerlei etenswaren, maar ga dit jaar dus eens voor wat anders en neem een kijkje onder de categorie van wellness pakketten om alle mogelijkheden te bekijken. Eens iets anders ontvangen dan een standaard kerstpakket is voor de ontvanger natuurlijk ook leuk en een verrassing!