Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Deel met familie en vrienden:

Tweet! Vind het leuk op facebook! Share op Linkedin Share op hyves

KerstpakketStunter.nl, toonaangevend leverancier in kerstpakketten!

Vele organisaties zijn actief in de wereld van kerstpakketten. Echter wij proberen er ieder jaar weer iets speciaals van te maken, door ons voortdurend te concentreren en te focussen op de wensen en behoeften van onze afnemers en eindgebruikers en deze vervolgens te vertalen naar mooie en grote eindejaarsgeschenken. Mede hierdoor weten wij onze klanten  ieder jaar weer te verblijden met ruimgevulde en zeer originele kerstpakketten.

Met man en macht wordt er aan het einde van het jaar geknokt om alle pakketten netjes te verpakken, de klantenservice op professioneel niveau te houden en onze marketing zo te richten zodat we de juiste doelgroep aanspreken. Laat dat nu net alle bedrijven en instellingen zijn van Limburg tot en met Friesland en Groningen, heel België en alle waddeneilanden. Kortom, wij leveren kerstpakketten aan geheel Nederland en België.

Reeds vele jaren ervaring in de branche

Niets is voor ons teveel. Door de ervaring weten wij voor bijna alles een oplossing en bieden wij maatwerk waar dat nodig wordt geacht. Denk aan het zelf samenstellen van kerstpakketten, leveren op moeilijk bereikbare locaties en laten we niet vergeten dat we als een van enige uit onze branche klaarstaan voor de late bestellers door het aanbieden van XL verrassingspakketten. Dit zijn kerstpakketten die wij exclusief samenstellen op het einde van het seizoen. Het verrassingseffect zit hem in het feit dat u als afnemer niet weet wat er in het kerstpakket verpakt zit. Wel kunnen wij u mededelen dat u MEER voor u geld krijgt en dat afnemers van betreffende eindejaarsgeschenken ieder jaar weer razend enthousiast zijn.

Kerstpakket online vergelijken en bestellen op KerstpakketStunter.nl

Door onze toegankelijke webshop trachten wij iedereen op een eenvoudige wijze kennis te laten maken met onze collectie kerstgeschenken. Daarnaast hebben wij de shop ingericht, zodat het bestellen van pakketten eenvoudig en laagdrempelig verloopt. Mocht u onverhoopt tegen onduidelijkheden aanlopen dan zitten onze medewerkers tijdens kantooruren voor u klaar. Tevens is het altijd mogelijk om ons een emailtje te sturen met hierin uw vraag. Hierop zullen wij zeer spoedig reageren.

Wij wensen u veel plezier bij het online uitzoeken van exclusieve en traditionele kerstpakketten.

Met vriendelijke groet,

Team KerstpakketStunter.nl