Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Wijnpakket overzicht online!


Maak kennis met ons assortiment wijnpakketten en laat u verrassen. Onze collectie is uitgebreid en bevat wijnpakketten in iedere prijsklassen. Bestel uw wijnpakket online en bedank uw zakenrelaties en werknemers voor de goede samenwerking en inzet van afgelopen jaar. Alle pakketten worden op een duidelijk wijze gepresenteerd en zijn voorzien van een overzicht waarin de inhoudsartikelen opgesomd worden. Op deze manier weet u precies waaruit het wijnpakket bestaat en waarmee u uw personeel kunt verblijden.

Riant assortiment wijnpakketten


Wij hebben een royaal aanbod lekkere wijnen die wij met alle zorg hebben geselecteerd. Het resultaat is een mooi assortiment wijnpakketten in verschillende prijsklassen. Zo is er altijd een wijn die past bij uw budget. Zo hebben we al een lekkere wijn voor u vanaf €5.95. Voor een exclusiever wijnpakket bent u bij ons ook aan het juiste adres. Denk hierbij een een houten wijnkistje met een fles exclusieve wijn inclusief glazen en/of een stukje Franse kaas.  

Een mooie geschenkverpakking


Natuurlijk bestaat een wijnpakket niet alleen uit een fles wijn. Elke fles wijn wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Dit verschilt per cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een luxe geschenkverpakking of een mooie geschenkkoker.
 
Bij sommige wijnpakketten hebben we nog een extra cadeautje toegevoegd. Zo zit bij een van onze rode wijnen een handgemaakte Keniaanse waxinelichthouder bijgevoegd, die samenwerking symboliseert. Dit is een mooi gebaar jegens uw relaties of werknemers. Bij een ander pakket hebben we lekkere zoutjes, toastjes en paté toegevoegd voor de complete wijnervaring. Kortom, voor een mooi wijn cadeau hoeft u niet meer verder te zoeken en bent u op KerstpakketStunter.nl aan het juiste adres.  

Een bierpakket behoort ook tot de mogelijkheden


Houdt u niet van wijn? Geen enkel probleem. Voor de bierliefhebbers is er ook een schitterend cadeau op onze website te vinden. Zo hebben wij een mooi bierpakket in ons assortiment. Het bestaat uit vier overheerlijke flesjes Palm en een origineel Palm-glas. Het wordt geleverd in een houten kistje en moet worden geopend met een breekijzer. Een robuust cadeau voor de échte bierliefhebber.

Wij wensen u uiteraard veel plezier met de zoektocht naar dat ene luxe wijnpakket. Mocht u onverhoopt vragen hebben of niet vinden waarnaar u op zoek bent, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar.