Terug naar boven

Uw verlanglijstje is leeg!

Deel met familie en vrienden:

Tweet! Vind het leuk op facebook! Share op Linkedin Share op hyves

Topdrukte bij KerstpakketStunter.nl

Terwijl het hele land zich klaar aan het maken is voor de intocht van Sinterklaas loopt KerstpakketStunter.nl vooruit op de zaken. Het kerstpakkettenseizoen is namelijk in volle gang. Altijd rond het begin van november beginnen bedrijven zich te oriënteren op wat ze hun personeel en zakenrelaties kunnen geven tijdens de feestdagen.

Weinig last van de crisis

KerstpakketStunter heeft weinig last van de crisis. Het aantal bestelde pakketten doet niet onder aan de voorgaande jaren. KerstpakketStunter heeft dan ook een grote groep klanten die jaarlijks terugkeren. Wel wordt er steeds later besteld. Mensen oriënteren zich langer en gaan echt 'kerstpakketten shoppen'. Pakketten worden langdurig vergeleken en ook wordt er bij andere leveranciers gekeken of het misschien mogelijk is de pakketten goedkoper te leveren.

Eerste pakketten al uitverkocht

Er wordt op het hart gedrukt dat bedrijven haast moeten maken met het bestellen van hun kerstpakketten. De eerste pakketten zijn namelijk al uitverkocht bij de verschillende leveranciers. Hoe langer bedrijven wachten met het bevestigen van hun bestellingen hoe groter de kans dat het gewenste pakket niet meer leverbaar is.

Andere inhoud

De inhoud van de kerstpakketten is ook aan het veranderen. Bedrijven geven hun personeel tegenwoordig meer zaken waar ze iets aan hebben, zoals een wellnesspakket of een combinatie van producten waarmee een heerlijke maaltijd bereid kan worden. Ook de grote pakketten vol voedsel vinden nog steeds gretig aftrek. Dit zijn namelijk pakketten waar veel artikelen voor een relatief laag bedrag inzitten. Zo lijkt het of het een heel duur pakket is wat de werkgever overhandigt door het hoge artikelaantal. Dit zijn ook pakketten die door het hele gezin gebruikt kunnen worden, wat werknemers ook altijd wel kunnen waarderen.